Våre reisemål

Mallorca

På Mallorca finner du den herlige spanske stemningen på tapasbarene, grønne olivenlunder, turkist hav, høyreiste klipper og fantastiske strender. Og middelhavsvarmen får du fra begynnelsen av april til midten av oktober.

Vi arrangerer to turer i året til denne frodige øya.
Sykkel – og aktivitetstur i april og oktober. Vi har sykkelturer på ulike nivåer og aktivitetsgrupper med kondisjon – og styrketrening . Vi tilbyr fjelltur, sightseeing i Palma og tur til vingård.

Jotunheimen

Det er godt å drømme om fine turer, men enda bedre å realisere dem. Hvorfor ikke bli med e2 Reise på tur. Jotunheimen er så godt som et uberørt fjellområde i Øst-Norge. Det dekker et område på omtrent 3500 kvadratkilometer med fjell og daler, fosser, elver og innsjøer. Her kan du blandt annet gå opp på Norges to høyeste fjell, Galdhøpiggen  (2469 moh) og Glittertind  ( 2464 moh). Nyt utsikten fra toppen av Galdhøpiggen og Glittertind eller du kan gå langs den smale men populære Besseggen. Jotunheimen er Norges mest populære nasjonalpark og høydepunktet, dog ikke bokstavelig er turen over Besseggen – kanskje Norges mest populære tur. Her får du utfordret høydeskrekken men utsikten over det blågrønne Gjendevannet og det knallblå Bessvatnet er definitivt verdt det. Og liker du deg på topper over 2000 meter har Jotunheimen 253 topper av det slaget.  De fysiske fordelene ved å gå er godt dokumentert. Det er sunt for helsen – hjerte, lunger og kropp generelt. Like viktig er stillheten og roen du finner i fjellet, du får god tid til å senke skuldrene og bare nyte den fantastiske og dramatiske naturen med majestetiske topper, dype daler, buldrende fosser og sjeldne flora.

Strømstad

Strømstad er en flott skjærgårdsby med vakker natur og god shopping for reiseglade nordmenn.

Vi tilbyr sykkeltur på to nivåer hvor vi sykler fra kaia i Sandefjord til fantastiske Strømstad Spa.

Eller hva med å starte dagen med sjøreisen over til Sverige.  På Strømstad spa venter våre dyktige instruktører med en fullpakket timeplan med ulike treningstimer. Her blir det mulighet for Spa, Yoga og trening både inne og ute.

Ta med deg vennegjengen på tur!